Kebaby polentové

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
17 kcal
Tuky
2 g
Vláknina
66 mg
Vápník
6 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Polentu uvaříme dle návodu na obalu. Přidáme čerstvou mateřídoušku, sůl, pepř.
  • 2
    Polentu rozložíme na desku a rozválíme ji na placku o tloušťce 2,5 cm. Ostrým nožem z ní vykrájíme kostky.
  • 3
    Plátky parmské šunky rozkrojíme podélně na dva pruhy a zabalíme do nich kostky polenty. Napíchneme kostky na grilovací jehly, trochou oleje kebaby potřeme a grilujeme v předehřátém grilu do zlatova. Občas je otočíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.