Kebaby polentové
65 min.
Ingredience
- 175gramůPolenta instantní
- 7,5decilitrůVoda pitná
- 2lžíceMateřídouška
- 8plátkůŠunka parmská
- 1lžíceOlej olivový
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Postup přípravy
- 1Polentu uvaříme dle návodu na obalu. Přidáme čerstvou mateřídoušku, sůl, pepř.
- 2Polentu rozložíme na desku a rozválíme ji na placku o tloušťce 2,5 cm. Ostrým nožem z ní vykrájíme kostky.
- 3Plátky parmské šunky rozkrojíme podélně na dva pruhy a zabalíme do nich kostky polenty. Napíchneme kostky na grilovací jehly, trochou oleje kebaby potřeme a grilujeme v předehřátém grilu do zlatova. Občas je otočíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.