Kebaljau s okurkou a mrkví

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
181 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
6 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
7 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme okurku, podélně rozpůlíme, zbavíme semen a nakrájíme na tenké plátky. Mrkve oloupeme, zbytek po natích neodstraňujeme.
  • 2
    Na rozpáleném másle podusíme plátky okurek, osolíme, opepříme a zalijeme 1/2l vody.
  • 3
    Rybí filety z Kabeljau omyjeme, osušíme a i s mrkví přidáme k okurce. Zeleninu a rybu povaříme asi 7 minut, přilijeme rybí fond a víno a vaříme dalších 5 minut. Kopr omyjeme, necháme osušit, a jemně nasekáme.
  • 4
    Hotové filety posypeme zeleninou a koprem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.