Kečupová omáčka se sardelovou pastou
20 min.
Ingredience
- 0,25kusCibule
- 1lžíceVíno červené
- 50gramůHořčice plnotučná
- 3lžíceOlej slunečnicový
- 1špetkaCukr krupice
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžícePetržel - nať
- 80gramůKečup
- 1lžičkaSardelová pasta
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
94 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
6 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
168 mg
Cukr
764 mg
Postup přípravy
- 1Kečup, víno, hořčici, sardelovou pastu, olej, cukr a pepř dobře promícháme. Přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, nasekanou petrželku a znovu promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.