Kedlubnová polévka

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
86 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
6 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle osmahneme nastrouhanou mrkev, přidáme nastrouhanou kedlubnu a nakrájenou bramboru na kostičky.
  • 2
    Přidáme kmín, pepř a zalijeme horkou vodou.
  • 3
    Přidáme masox a nakrájené rajče.
  • 4
    Vaříme do měkka, poté vlijeme dětskou krupičku namočenou v hrnku studené vody.
  • 5
    Povaříme a dochutíme.
  • 6
    Můžeme nakonec přidat pažitku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.