Kedlubnový mozeček
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 4kusyKedlubna
- 2lžíceOlej stolní
- 1špetkaMuškátový květ
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžícePažitka
- 0,5litrVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
124 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
6 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme na oleji. Přidáme oloupané, nahrubo nastrouhané kedlubny, osolíme, okořeníme špetkou květu a dusíme doměkka. Podle potřeby podlijeme trochou vody.
- 2K měkkým kedlubnám přidáme vejce a za stálého míchání dovaříme.
- 3Pokrm ozdobíme nasekanou pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.