Kedlubnový salát s jablky a jogurtem
25 min.
Ingredience
- 300gramůKedlubna
- 2lžíceOlej slunečnicový
- 100gramůJogurt bílý
- 1špetkaSůl
- 1lžíceCukr krupice
- 1lžíceCitronová šťáva
- 2kusyJablka
- 1lžícePažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
133 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
3 g
Cukr
18 g
Postup přípravy
- 1Kedlubny a jablka oloupeme a nastrouháme na nudličky.
- 2Přidáme jogurt, olej, sůl, cukr, citronovou šťávu a nasekanou pažitku. Vše promícháme a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.