Kedlubnový salát s polníčkem
15 min.
Ingredience
- 800gramůKedlubna
- 250gramůSalát Polníček
- 20gramůHořčice Dijonská
- 120gramůMajonéza
- 30mililitrůOlej olivový extra panenský
- 8gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
32 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Kedlubnu oloupeme, nastrouháme nahrubo, položíme na čistou utěrku a vymačkáme z ní šťávu. Kedlubnu nasypeme do mísy, přidáme otrhané lístky polníčku, sůl, pepř, hořčici, majonézu a důkladně promícháme.
- 2Salát rozdělíme do misek a každou porci zakápneme olivovým olejem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.