Kedlubny s bazalkovou omáčkou

25 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
247 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
20 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zakysanou smetanu rozšleháme, opepříme a ochutíme muškátovým oříškem.
  • 2
    Oloupané kedlubny nakrájíme na plátky asi 3 mm silné. V kastrolu na rozehřátém másle je za stálého míchání opékáme asi 2 minuty a potom je osolíme. Kedlubny zalijeme vývarem a ochucenou smetanou a 2 minuty zvolna podusíme. Odstavíme z plotny.
  • 3
    Omytou bazalku nakrájíme na nudličky a krátce před podáváním vmícháme do omáčky.
  • 4
    Kedlubny s omáčkou upravíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.