Kedlubny v citronové omáčce

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
166 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
9 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kedlubny oloupeme a nakrájíme na plátky. Listy nasekáme a odložíme stranou.
  • 2
    Plátky kedluben, oloupanou, nasekanou cibuli a očištěné, rozpůlené žampiony podusíme na másle. Přidáme citronovou kůru a šťávu, přilijeme vývar a vaříme asi 7 minut. Potom vmícháme jíšku, necháme krátce přejít varem a podle chuti osolíme a opepříme.
  • 3
    Zeleninu podáváme posypanou kedlubnovými listy a nastrouhaným sýrem.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou široké nudle.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.