Klobása smažená s paprikami a rajčaty
37 min.
Ingredience
- 500gramůKlobása vepřová
- 60mililitrůOlej olivový
- 80gramůCibule
- 4kusyPaprika zelená
- 4kusyPaprika červená
- 200gramůPassata (drcená rajčata)
- 1lžičkaSůl
- 1lžícePetržel - nať
- 0,5lžičkaPepř bílý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
658 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
59 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Klobásu nakrájíme na silnější plátky, cibuli nakrájíme nahrubo. Papriky očistíme, zbavíme semen a nakrájíme na proužky. Petrželovou nať nasekáme nadrobno.
- 2Na oleji zpěníme cibuli, přidáme klobásu, papriky a chvíli smažíme. Na závěr vmícháme rajčata, ochutíme pepřem a solí a dusíme za občasného míchání zhruba 20 minut. Podáváme horké, posypané petrželovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.