Klobásky v mletém mase a slanině
45 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůMaso mleté - mix
- 1lžícePaprika mletá sladká
- 2lžíceStrouhanka
- 300gramůKlobása debrecínská
- 100gramůAnglická slanina
- 1špetkaTymián sušený
- 1lžíceOlej rostlinný
- 1lžičkaSůl
- 1kusVejce slepičí
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
866 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
75 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
749 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Mleté maso osolíme a okořeníme, vmícháme vejce, mouku, oloupanou, nasekanou cibuli, strouhanku a vše dobře promícháme.
- 2Ze směsi tvarujeme na navlhčeném prkénku placičky. Do každé placičky zabalíme nožičku klobásky, přimáčkneme a obalíme ještě plátkem anglické slaniny.
- 3Obalené klobásky urovnáme do olejem vymaštěné zapékací mísy a vložíme do dobře vyhřáté trouby asi na 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.