Klobásky v mletém mase a slanině

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
866 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
75 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
749 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté maso osolíme a okořeníme, vmícháme vejce, mouku, oloupanou, nasekanou cibuli, strouhanku a vše dobře promícháme.
  • 2
    Ze směsi tvarujeme na navlhčeném prkénku placičky. Do každé placičky zabalíme nožičku klobásky, přimáčkneme a obalíme ještě plátkem anglické slaniny.
  • 3
    Obalené klobásky urovnáme do olejem vymaštěné zapékací mísy a vložíme do dobře vyhřáté trouby asi na 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.