Klobásy dušené v černém pivu

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
276 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
15 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
928 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibule oloupeme a nakrájíme najemno.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme sádlo a ze všech stran na něm opečeme klobásy. Pak přisypeme cibuli, necháme ji zesklovatět, zaprášíme moukou a krátce ji osmažíme. Do pánve přilijeme pivo, podle chuti přidáme pepř a sůl, přikryjeme pokličkou a dusíme přibližně 15 minut.
  • 3
    Petrželku omyjeme studenou vodou, necháme okapat a najemno ji nasekáme.
  • 4
    Dušené klobásy podáváme teplé, posypané nakrájenou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.