Klobásy v těstě
80 min.
Ingredience
- 3kusyVejce slepičí
- 200gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 3špetkySůl
- 1špetkaCukr krupice
- 1špetkaPepř černý mletý
- 40mililitrůHořčice
- 30gramůMáslo čerstvé
- 18kusůAnglické párečky
- 250mililitrůMléko polotučné
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
232 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
9 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
1 g
Cukr
549 mg
Postup přípravy
- 1Mléko smícháme s moukou, cukrem, vejci, solí, pepřem a hořčicí.
- 2Těsto propasírujeme přes síto a nalijeme do máslem vytřené zapékací formy.
- 3Klobásky propíchneme vidličkou a orestujeme na rozpálené pánvi, poté je dáme na povrch těsta.
- 4Pečeme při 200°C 35 minut. Servírujeme teplé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.