Knedlíčky s krabím masem a tofu

27 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
279 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
19 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z krabího masa vymačkáme co nejvíc tekutiny.Tofu propasírujeme přes sítko pomocí lžíce.V misce smícháme připravené tofu a krabí maso.Přidáme vaječný žloutek,pšeničnou nebo rýžovou mouku,najemno nakrájenou jarní cibulku,zázvor asi 2 cm nastrouhaný a sójovou omáčku-2 lžičky.Osolíme a promícháme.Vznikne světlé těsto.
  • 2
    Omáčku připravíme tak,že do zeleninového vývaru přidáme cukr a sójovou omáčku-3 lžičky.Mezitím z těsta vytvarujeme knedlíčky o průměru 1 cm a osmažíme na pánvi s olejem.Smažíme je asi 1-2 minuty.Necháme okapat na ubrousku.Hotové knedlíčky máčíme do připravené omáčky.
  • 3
    Jako přílohu podáváme strouhanou bílou ředkev.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.