Knedlíčky z račího masa

45 min.
Indie

Ingredience

    • 250gramůRak říční
    • 4stroužkyČesnek
    • 1lžíceOcet vinný
    • 1lžícePetržel kudrnka
    • 1kusFeferony
    • 1lžíceMouka čočková
    • 1špetkaSůl
    • 3lžíceOlej rostlinný
    • 0,25lžičkaSkořice mletá
    • 0,5lžičkaCukr moučkový
    • 0,5lžičkaKmín drcený
    • 0,5lžičkaChilli koření mleté
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
109 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
6 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
528 mg
Cukr
893 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso uvaříme v mírně osolené vodě, rozemeleme. Česnek a feferonku na jemno posekáme, cibuli umeleme. Vše smícháme s masem i ostatními ingrediencemi (kromě oleje) a propracujeme.
  • 2
    Z hmoty vytvoříme menší kuličky, které osmažíme na rozpáleném oleji do zlatova. Podáváme jako jednohubky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.