Knedlíčky z račího masa
45 min.
Ingredience
- 250gramůRak říční
- 4stroužkyČesnek
- 1lžíceOcet vinný
- 1lžícePetržel kudrnka
- 1kusFeferony
- 1lžíceMouka čočková
- 1špetkaSůl
- 3lžíceOlej rostlinný
- 0,25lžičkaSkořice mletá
- 0,5lžičkaCukr moučkový
- 0,5lžičkaKmín drcený
- 0,5lžičkaChilli koření mleté
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
109 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
6 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
528 mg
Cukr
893 mg
Postup přípravy
- 1Maso uvaříme v mírně osolené vodě, rozemeleme. Česnek a feferonku na jemno posekáme, cibuli umeleme. Vše smícháme s masem i ostatními ingrediencemi (kromě oleje) a propracujeme.
- 2Z hmoty vytvoříme menší kuličky, které osmažíme na rozpáleném oleji do zlatova. Podáváme jako jednohubky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.