Knedlík se sójovým mlékem vařený v ubrousku
50 min.
Ingredience
- 1kusVejce slepičí
- 1lžičkaSůl
- 1lžícePetržel - nať
- 45gramůMáslo čerstvé
- 3kusyŽemle tuková
- 0,13litrMléko sójové
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
463 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
25 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
84 mg
Cukr
223 mg
Postup přípravy
- 1Housky nakrájíme na kostičky, vejce, sůl a sójové mléko rozšleháme, přelijeme přes housky.
- 2Přilijeme rozpuštěné, částečně vychladlé máslo a přisypeme jemně nasekanou petrželkou. Vše dobře promícháme a necháme asi hodinu odležet.
- 3Z těsta vytvarujeme podélný váleček, který zavážeme do navlhčeného látkového ubrousku.
- 4Knedlík vaříme asi 30 minut v osolené vařící vodě. Hotový nakrájíme na plátky a přelijeme horkým máslem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.