Koblížky z tresky

18 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
866 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
55 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
3 g
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme hladkou mouku, vejce, přilijeme trochu piva a umícháme řidší těstíčko.
  • 2
    Omyté filé povaříme 2 minuty v mírně osolené vodě, vyjmeme a nakrájíme na kousky.
  • 3
    Kousky filé namáčíme v připraveném těstíčku a smažíme na pánvi na rozehřátém oleji po každé straně asi 3 minuty dokřupava. Po usmažení necháme oschnout na papírové utěrce a podle chuti osolíme.
  • 4
    Pokrm upravíme na servírovací mísu a ozdobíme dílky citronu a snítkou petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.