Kočičí štajryš

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
291 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
7 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme, nakrájíme a uvaříme v osolené vodě s kmínem. Scedíme a rozmačkáme na kaši.
  • 2
    Uvaříme na kaši ve slané vodě trhané krupky.
  • 3
    Nakrájíme si zelí, uvaříme doměkka a pak scedíme.
  • 4
    Kaši z brambor a krupek smícháme společně s uvařeným zelím a ochutíme majoránkou.
  • 5
    Osmažíme na sádle najemno nakrájenou cibuli a část vmícháme do hotového štajryše.
  • 6
    Podáváme na vyhřátých talířích a porce přelijeme zbylou částí cibulky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.