Kohout pro labužníky

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
863 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
54 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného kohouta rozdělíme na čtyři porce, osolíme a opepříme. Maso potřeme olejem (1 polévková lžíce) smíchaným se šťávou vymačkanou z citronu, jemně nakrájenou cibulí a nasekanou celerovou natí. Necháme 1 hodinu uležet v chladničce.
  • 2
    Potom vložíme porce do rozpáleného zbylého oleje a zprudka osmahneme. Podlijeme vývarem, přilijeme víno a dusíme pod pokličkou doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.