Kohoutí varlata na grilu

60 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
370 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
22 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
158 mg
Vápník
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Varlata odblaníme, omyjeme pod tekoucí vodou, osolíme, opeříme a posypeme moukou. V pánvi na rozehřátém másle varlata orestujeme. Slaninu nakrájíme na tenké plátky a varlata do nich zabalíme. Takto zabalená varlata napichujeme rovnoměrně na 4 jehly, pokapeme máslem z pánve a grilujeme. Občas jehly pootočíme, aby se maso propeklo ze všech stran.
  • 2
    Podáváme s pečivem a pikantní omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.