Kokosový dresink
10 min.
Ingredience
- 120gramůKokosová moučka
- 35gramůChilli paprička
- 5gramůSardelová pasta
- 20gramůBazalka
- 15mililitrůCitronová šťáva
- 1špetkaCukr moučkový
- 40gramůCibule
- 1stroužekČesnek
- 4gramySůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
144 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
5 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
11 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme a trochu pokrájíme, chilli papričku rozřízneme, vyškrábneme semínka, lístky bazalky otrháme. Do mixéru vložíme cibuli, česnek, bazalku, chilli papričku a rozmixujeme nahrubo. Přendáme do misky, přisypeme kokosovou moučku, zakápneme citronovou šťávou, přidáme sardelovou pastu, sůl, špetku cukru, důkladně promícháme a necháme hodinu uležet.
- 2Dresink je vhodný k jehněčímu masu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.