Kokosový dresink

10 min.
Indonésie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
144 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
5 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
11 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a trochu pokrájíme, chilli papričku rozřízneme, vyškrábneme semínka, lístky bazalky otrháme. Do mixéru vložíme cibuli, česnek, bazalku, chilli papričku a rozmixujeme nahrubo. Přendáme do misky, přisypeme kokosovou moučku, zakápneme citronovou šťávou, přidáme sardelovou pastu, sůl, špetku cukru, důkladně promícháme a necháme hodinu uležet.
  • 2
    Dresink je vhodný k jehněčímu masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.