Koktejl z krevet

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
298 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
26 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
802 mg
Cukr
107 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krevety propláchneme pod studenou vodou, necháme okapat.
  • 2
    Majonézu, kečup, protlak, vodu, sherry a papriku smícháme na hladký krém, ochutíme solí, pepřem.
  • 3
    Smícháme s nasekaným koprem a krevetami.
  • 4
    Čtyři dezertní sklenice vyložíme vždy jedním listem salátu, na něj dáme koktejl. Jako přílohu podáváme bagetu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.