Koktejl z tresčích jater

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
433 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
43 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
988 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okapaná tresčí játra, celer a papriku nakrájíme na hranolky, uvařená vejce nakrájíme na větší kousky. Přidáme okapaný hrášek, vše rozdělíme do 4 koktejlových sklenic vyložených omytými listy salátu.
  • 2
    Koktejl přelijeme majonézou rozmíchanou s kečupem, kořením, cukrem, solí a citronovou šťávou.
  • 3
    Ozdobíme dílkem omytého citronu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.