Koktejl z tresčích jater
20 min.
Ingredience
- 1lžičkaCukr krupice
- 150gramůJátra tresčí v oleji
- 50gramůCeler sterilovaný
- 50gramůPaprika sterilovaná
- 50gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 80gramůMajonéza
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 2kusyVejce slepičí
- 2lžíceKečup
- 1špetkaPaprika mletá pálivá
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 1lžíceCitronová šťáva
- 0,25kusSalát hlávkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
433 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
43 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
988 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Okapaná tresčí játra, celer a papriku nakrájíme na hranolky, uvařená vejce nakrájíme na větší kousky. Přidáme okapaný hrášek, vše rozdělíme do 4 koktejlových sklenic vyložených omytými listy salátu.
- 2Koktejl přelijeme majonézou rozmíchanou s kečupem, kořením, cukrem, solí a citronovou šťávou.
- 3Ozdobíme dílkem omytého citronu a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.