Koláč s hroznovým vínem a mandlemi
50 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 400gramůHroznové víno
- 120gramůMandle
- 30gramůPiškoty dětské kulaté
- 80gramůCukr krupice
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
173 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
8 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
15 g
Postup přípravy
- 1Cukr a žloutky utřeme, přisypeme mleté mandle a nakonec pomalu vmícháme tuhý sníh smíchaný s cukrem a strouhanými piškoty.
- 2Takto vymíchané těsto dáme do tukem vymazané a strouhankou vysypané koláčové formy, osázíme hroznovým vínem a zvolna upečeme.
- 3Vychladlý koláč sypeme směsí vanilkového a moučkového cukru.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.