Koláč s hroznovým vínem a mandlemi

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
173 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
8 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cukr a žloutky utřeme, přisypeme mleté mandle a nakonec pomalu vmícháme tuhý sníh smíchaný s cukrem a strouhanými piškoty.
  • 2
    Takto vymíchané těsto dáme do tukem vymazané a strouhankou vysypané koláčové formy, osázíme hroznovým vínem a zvolna upečeme.
  • 3
    Vychladlý koláč sypeme směsí vanilkového a moučkového cukru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.