Koláč s kachním masem

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
875 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
75 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
1 g
Cukr
698 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kachní maso, játra a 200 gramů slaniny spolu umeleme ve strojku, přidáme vejce, nadrobno nakrájené žampiony, sůl, pepř, přilijeme koňak a vypracujeme nádivku.
  • 2
    Listové těsto vyválíme na silnější plát, ořízneme na velikost formy, formu vysteleme plátky slaniny, vložíme na ně listové těsto, rozetřeme nádivku, na povrch položíme několik slabých plátků anglické slaniny, koláč pokapeme máslem a dáme péct.
  • 3
    Pečeme ve vyhřáté troubě asi 35 minut, dokud slanina na povrchu nezezlátne.
  • 4
    Upečený koláč naporcujeme a ozdobíme plátky kyselé okurky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.