Koláč z mandlí a skořice

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
584 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
35 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
3 g
Cukr
46 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žloutky smícháme se skořicí, 250g moučkového cukru a vanilkovou dření z lusku. Vmícháme mleté mandle, citronovou kůru a dobře promícháme. Zapékací formu vymažeme máslem.
  • 2
    Bílky vyšleháme v tuhý sníh, ten zapracujeme do těsta. Těsto nalijeme do formy a pečeme 50 minut při 180°C.
  • 3
    Koláč podáváme posypaný moučkovým cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.