Kompotové broskve s křenovou pěnou
20 min.
Ingredience
- 8kusůBroskve
- 160gramůLučina smetanový sýr
- 200mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 1špetkaSůl
- 0,5lžíceKřen
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
416 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
29 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
5 g
Cukr
30 g
Postup přípravy
- 1Půlky broskví vyjmeme z nálevu a necháme dobře okapat. V misce rozšleháme se lžící smetany lučinu, jemně nastrouhaný křen přimícháme k sýru a směs osolíme špetkou soli.
- 2Zbylou smetanu dobře rozšleháme dopevna a vmícháme do lučiny. Pěnou plníme okapané broskve.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.