Koňský biftek
30 min.

Ingredience
- 1000gramůKoňské maso
- 100gramůCeler bulvový
- 100gramůPetržel kořen
- 100gramůMrkev kořen
- 1kusCibule
- 1kusBobkový list
- 3decilitryOlej olivový
- 30gramůMáslo čerstvé
- 8gramůSůl
- 40mililitrůCitronová šťáva
- 30gramůMouka pšeničná hladká
- 1decilitrOlej rostlinný
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
887 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
79 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Maso vložíme do nádoby, obložíme nastrouhanou kořenovou zeleninou, cibulí, bobkovým listem a zalijeme olivovým olejem s citronovou šťávou.
- 2Naložené maso nakrájíme na jednotlivé porce, naklepeme, těsně před smažením osolíme a obalíme v hladké mouce.
- 3Opékáme na rozpáleném oleji s máslem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.