Koprová omáčka s telecím plátkem

145 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
659 kcal
Bílkoviny
70 g
Tuky
30 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
816 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do slané vody dáme maso a asi 1 hodinu vaříme. Přidáme cibuli, bobkový list, hořčičná a koriandrová semínka, nové koření, pepř a zeleninu a dále vaříme 1 hodinu. Vyndáme maso a uchováme v teple. Vývar svaříme na 750 ml.
  • 2
    Z másla a mouky usmažíme jíšku. Přilijeme mléko, smetanu a vývar a nezakryté vaříme 10 minut. Ochutíme solí, pepřem, citronovou šťávou, worcesterskou omáčkou a muškátovým oříškem. Na závěr vmícháme nasekaný kopr.
  • 4

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.