Koprová omáčka s vejci

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
341 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
35 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
310 mg
Cukr
288 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nerezovou misku nahřejeme horkou vodou, osušíme, vlijeme do ní tři lžíce vývaru, syrové žloutky a vyšleháme. Stále šleháme a přikapáváme rozehřáté máslo. Až omáčka zhoustne, ochutíme solí, pepřem, citronovou šťávou a přimícháme čerstvě posekaný kopr.
  • 2
    Omáčku připravujeme vždy čerstvou a podáváme ji k pečeným masům nebo rybám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.