Koprová omáčka z hovězího vývaru

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
282 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
13 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
126 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý kopr drobně pokrájíme. V zakysané smetaně rozmícháme hladkou mouku.
  • 2
    Hovězí vývar přivedeme k varu, přimícháme kopr, který povaříme přibližně 2-3 minuty a pak přilijeme a pomalu vaříme za stálého míchání smetanu s moukou a máslo. Povaříme přibližně 5-7 minut.
  • 3
    Omáčku podle chuti dochutíme solí, cukrem a popřípadě octem.
  • 4
    Do omáčky dáme plátky vařeného hovězího masa, necháme prohřát a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.