Kořeněná kuřecí stehýnka se zeleninou

65 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
418 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
22 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do kastrolu vsypeme zeleninovou směs a okořeníme 1 lžící adžiky. Zeleninu poklademe plátky omytých, neoloupaných brambor. Osolíme, okořeníme oreganem a zalijeme olejem. Očištěná a omytá kuřecí stehýnka posypeme zbylou adžikou, položíme na brambory a osolíme. Podlijeme trochou vody a pod pokličkou dusíme tak dlouho, až maso úplně změkne. Během dušení stehýnka poléváme vzniklou šťávou. Pokrm upravíme na talíře a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.