Kořeněná marináda
25 min.
Ingredience
- 120gramůCibule
- 10kusůJalovec
- 500mililitrůVíno červené
- 500mililitrůOcet vinný červený
- 400gramůZelenina kořenová
- 3kusyBobkový list
- 3kusyHřebíček
- 1kusChilli paprička
- 100gramůHořčičné semínko
- 10gramůSůl
- 20mililitrůLikér pomerančový
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
327 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
8 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Červené víno a ocet svaříme s 500 ml vody. Do této směsi vmícháme všechny přísady a necháme ji vychladnout. Marinádou přelijeme 1 kg vepřového nebo hovězího masa a necháme v chladničce proležet 7-8 dní. Procezenou marinádu použijeme na přípravu omáčky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.