Kořeněné bramborové karbanátky

30 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
308 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
24 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme, nakrájíme nadrobno a uvaříme v osolené vodě. Cibuli nastrouháme, vymačkáme z ní šťávu a dáme do mísy spolu s chilli, garam masalou, posekaným koriandrem, citronovou šťávou a solí.
  • 2
    Ke směsi přidáme uvařené brambory, které jsme slili a nechali chvíli zchladnout. Směs promícháme, ze vzniklé hmoty utvoříme karbanátky a smažíme z obou stran dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.