Kořeněné hovězí závitky s vejci

105 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
358 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
21 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
599 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Plátky poklademe polovinou slaniny nakrájené na plátky a polovinami vajec uvařených natvrdo. Stočíme do závitků, upevníme jehlami a obalíme v hladké mouce.
  • 2
    Zbylou slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme na sádle. Vmícháme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme ji. Vložíme připravené závitky, opečeme je po všech stranách, podlijeme trochou vody a dusíme. Během dušení přidáme koření a kousek bujónu, maso obracíme a podléváme vodou.
  • 3
    Podáváme s vařenými bramborami nebo s dušenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.