Kořeněné mandlové mléko

25 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
190 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
11 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mandle spaříme, oloupeme a důkladně uvaříme doměkka. Poté je rozetřeme na pastu, přidáme horké koření a cukr, zalijeme mlékem a rozmixujeme. Necháme vychladit a studené podáváme.
  • 2
    Horké koření [39441]:
  • 3
    Koriandr, kardamom a kmín nasucho upražíme na pánvi. Vložíme do hmoždíře, přidáme ostatní suroviny a roztlučeme. Uchováme v uzavřené sklenici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.