Kořeněné tresčí kousky
26 min.
Ingredience
- 1000gramůFilé z aljašské tresky
- 200mililitrůOlej rostlinný
- 2kusyVejce slepičí
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 5lžicStrouhanka
- 1lžícePaprika mletá sladká
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
709 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
54 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
498 mg
Cukr
776 mg
Postup přípravy
- 1Omyté a osušené filé nakrájíme na menší kousky. Obalíme je v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance.
- 2Obalené kousky filé smažíme na pánvi na rozehřátém oleji asi 3 minuty po každé straně. Po usmažení posypeme každý kousek mletou paprikou a špetkou soli.
- 3Můžeme podávat horké i studené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.