Kořeněný camembert
10 min.
Ingredience
- 160gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
- 50gramůMáslo čerstvé
- 2lžíceCibule
- 2lžícePivo světlé 10% 3,9% obj.
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaKmín drcený
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
431 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
39 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
421 mg
Cukr
512 mg
Postup přípravy
- 1Camembert a máslo (obojí má mít pokojovou teplotu) rozmačkáme v misce vidličkou, přidáme oloupanou, nasekanou cibuli a vše rozmělníme na hladkou hmotu. Přilijeme pivo, promícháme, osolíme, opepříme, okmínujeme a nakonec přidáme mletou papriku. Znovu vše dobře promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.