Kořeněný kančí hřbet dušený na pivu
60 min.
Ingredience
- 1lžíceHořčice
- 1lžíceKoření Zvěřina
- 700mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 1kilogramKančí pečeně
- 2lžíceOlej slunečnicový
- 80gramůMáslo čerstvé
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
638 kcal
Bílkoviny
71 g
Tuky
30 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
17 mg
Vápník
8 g
Postup přípravy
- 1Kančí hřbet vykostíme, zbavíme tuku a blan. Poté jej potřeme hořčicí a posypeme kořením na divočinu. V kastrolu maso přelijeme pivem a pod poklicí necháme přes noc v chladničce.
- 2Druhý den maso vyjmeme z piva a po všech stranách osmažíme na rozpáleném oleji. Osmažené maso podlijeme pivem, v němž bylo maso naložené, a pod poklicí dusíme doměkka.
- 3Maso vyjmeme z kastrolu a držíme na teple. Šťávu zredukujeme, vmícháme máslo, osolíme, opepříme a povaříme.
- 4Maso nakrájíme na porce a polijeme šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.