Kořeněný kapr na červeném víně

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
17 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
462 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce kapra osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou a poprášíme moukou. Maso zprudka opečeme na rozehřátém oleji po obou stranách.
  • 2
    Podlijeme vínem, přidáme kečup, bobkový list a očištěnou, na nudličky nakrájenou papriku. Dusíme pod pokličkou doměkka. Během pečení častěji podléváme vývarem.
  • 3
    Krátce před koncem dušení přidáme k rybě plátky citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.