Kořeněný krab s fazolkami

35 min.

Ingredience

    • 250gramůFazolové lusky
    • 1litrVoda pitná
    • 90mililitrůSherry brandy
    • 30mililitrůOlej sezamový
    • 1lžíceSójová omáčka
    • 1lžíceOlej rostlinný
    • 1lžičkaCitronová kůra
    • 350gramůKrab
    • 4kusyCibulka jarní
    • 2stroužkyČesnek
    • 0,5lžičkaChilli omáčka
    • 0,5lžičkaFagara
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
239 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
10 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
603 mg
Cukr
485 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné zelené fazolky uvaříme doměkka.
  • 2
    Smícháme sherry, sezamový olej, sójovou omáčku, chilli omáčku a fagaru.
  • 3
    Na pánvi rozehřejeme olej a krátce na něm osmahneme nastrouhanou citronovou kůru a nasekaný česnek. Přidáme na kousky nakrájené krabí maso a znovu krátce osmahneme.
  • 4
    Nakonec krabí maso přelijeme připravenou kořeněnou omáčkou a prohřejeme. Pokrm upravíme na mísu, posypeme na plátky nakrájenou jarní cibulkou a obložíme fazolkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.