Kořeněný krab s fazolkami
35 min.
Ingredience
- 250gramůFazolové lusky
- 1litrVoda pitná
- 90mililitrůSherry brandy
- 30mililitrůOlej sezamový
- 1lžíceSójová omáčka
- 1lžíceOlej rostlinný
- 1lžičkaCitronová kůra
- 350gramůKrab
- 4kusyCibulka jarní
- 2stroužkyČesnek
- 0,5lžičkaChilli omáčka
- 0,5lžičkaFagara
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
239 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
10 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
603 mg
Cukr
485 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné zelené fazolky uvaříme doměkka.
- 2Smícháme sherry, sezamový olej, sójovou omáčku, chilli omáčku a fagaru.
- 3Na pánvi rozehřejeme olej a krátce na něm osmahneme nastrouhanou citronovou kůru a nasekaný česnek. Přidáme na kousky nakrájené krabí maso a znovu krátce osmahneme.
- 4Nakonec krabí maso přelijeme připravenou kořeněnou omáčkou a prohřejeme. Pokrm upravíme na mísu, posypeme na plátky nakrájenou jarní cibulkou a obložíme fazolkami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.