Kořeněný okurkový salát

20 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
75 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
2 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okurku nastrouháme, osolíme a necháme cca 60 minut odpočinout. Jogurt rozšleháme a vmícháme do něj nadrobno nasekané feferony. Z okurky poté vymačkáme vodu a přidáme ji do jogurtu.
  • 2
    Dochutíme solí, posypeme kořením a podáváme.
  • 3
    Horké koření [39441]:
  • 4
    Koriandr, kardamom a kmín nasucho upražíme na pánvi. Vložíme do hmoždíře, přidáme ostatní suroviny a roztlučeme. Uchováme v uzavřené sklenici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.