Kořeněný zajíc na žampionech

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
565 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
41 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso vykostíme a nakrájíme na nudličky, cibuli nasekáme nadrobno, očištěnou mrkev nahrubo nastrouháme, žampiony očistíme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Cibuli zpěníme na oleji, přimícháme mrkev, maso, koření, sůl a chvíli restujeme. Poté směs podlijeme vývarem a pod poklicí dusíme. Když je maso měkké, zahustíme šťávu moukou, kterou jsme rozšlehali ve smetaně, vmícháme žampiony a provaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.