Kořenová zelenina s vepřovým masem po čínsku

30 min.
Čína
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
364 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
19 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
14 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev, celer a petržel oškrábeme, omyjeme a nastrouháme na delší plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Maso omyjeme, osušíme, pokrájíme na nudličky.
  • 2
    V míse metlou rozmícháme ve vodě Solamyl a vaječný bílek, do směsi přidáme maso, promícháme.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme olej, maso na něm zprudka smažíme přibližně 2 minuty. Když zbělá, přidáme připravenou zeleninu a za stálého míchání smažíme dalších 5 - 8 minut. Na závěr přisypeme kmín, zázvor, Vegetu, osolíme a dochutíme octem. Směs důkladně promícháme, rozdělíme na servírovací talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.