Kornoutky nori s garnáty a zeleninou

25 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
249 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
13 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrachové lusky omyjeme, podélně rozřízneme napůl, mladou mrkvičku omyjeme, rozkrájíme na plátky, ředkev omyjeme a také nakrájíme na plátky. Zeleninu vložíme do kastrůlku, zalijeme vodou, osolíme, minutu povaříme. Vyjmeme z kastrůlku a necháme vychladnout. Do téže vody vložíme garnáty, povaříme 4 minuty. Vyloupneme, vyjmeme střívko a necháme vychladnout. Zeleninu s garnáty vložíme do misky, zakapeme sójovou omáčkou, přidáme sójovou majonézu a promícháme.
  • 2
    Plátky řasy úhlopříčně rozřízneme na trojúhelníky, pokryjeme vrstvou dušené rýže, potřeme pastou wasabi, přiložíme zeleninovou směs s garnáty, zavineme do kornoutků, upravíme na talířky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.