Kornoutky nori s lososem

23 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
126 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
5 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
681 mg
Cukr
366 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Syrový filet z lososa s kůží omyjeme a nakrájíme na velmi tenké plátky tak, aby na každém plátku byl kousek kůže. Alobal potřeme olejem, vyskládáme na něj plátky lososa, osolíme, potřeme troškou hořčice, vložíme pod gril a grilujeme do křupava.
  • 2
    Dva plátky řasy nori rozřízneme úhlopříčně na 4 trojúhelníky, na každý položíme kopeček dušené rýže, rozprostřeme po ploše řasy, navrch poklademe plátky lososa, posypeme posekanou řeřichou, zavineme do kornoutků, upravíme na talířky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.