Kornoutky nori s lososem
23 min.
Ingredience
- 150gramůLosos - filety
- 8gramůSůl mořská
- 15gramůHořčice
- 30gramůŘeřicha
- 40gramůŘasa Nori
- 200gramůRýže dušená
- 15gramůOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
126 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
5 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
681 mg
Cukr
366 mg
Postup přípravy
- 1Syrový filet z lososa s kůží omyjeme a nakrájíme na velmi tenké plátky tak, aby na každém plátku byl kousek kůže. Alobal potřeme olejem, vyskládáme na něj plátky lososa, osolíme, potřeme troškou hořčice, vložíme pod gril a grilujeme do křupava.
- 2Dva plátky řasy nori rozřízneme úhlopříčně na 4 trojúhelníky, na každý položíme kopeček dušené rýže, rozprostřeme po ploše řasy, navrch poklademe plátky lososa, posypeme posekanou řeřichou, zavineme do kornoutků, upravíme na talířky a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.