Kornoutky ze salátu s hovězím masem

30 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
169 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
6 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
552 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso ze svíčkové vložíme na chvíli do mrazáku a necháme trochu ztuhnout, poté ho rozkrájíme na tenké plátky. Mrkev očistíme a nakrájíme na menší kostičky, jarní cibulku posekáme nadrobno. V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme plátky masa a osmahnme z obou stran. Maso vyjmeme, do pánve vsypeme mrkev s cibulkou, podlijeme sójovou omáčkou, rýžovým octem, opepříme a podusíme do měkka.
  • 2
    Listy salátu omyjeme, otřepeme a rozložíme na pracovní desku. Na každý list naneseme vrstvu dušené rýže, potřeme troškou pasty wasabi, navrch položíme plátky masa, dušenou zeleninu, listy salátu zavineme do tvaru kornoutků, upravíme na talířky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.