Koroptev pečená na rožni

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
394 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
17 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
727 mg
Cukr
17 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a omytou koroptev osolíme a opepříme i zevnitř a pomažeme sádlem.
  • 2
    V rozehřátém sádle necháme rozpustit sůl, pepř, mleté nové koření, mleté houby a špetku mletého zázvoru, přilijeme trošku koňaku. Koroptev dáme na rožeň, pozvolna ji opékáme, otáčíme a občas potíráme kořením v sádle.
  • 3
    Upečenou koroptev naporcujeme a podáváme s pikantní omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.