Koroptví rizoto
65 min.
Ingredience
- 50gramůCibule
- 2kusyKoroptev
- 100gramůSlanina vepřová
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 400gramůRýže dušená
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1187 kcal
Bílkoviny
178 g
Tuky
30 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
1 g
Cukr
580 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné, vykuchané a omyté koroptve protkneme slaninou a osolíme. Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle spolu se slaninou, vložíme koroptve, podlijeme vodou (nebo vývarem) a pečeme v troubě doměkka.
- 2Upečené koroptve vykostíme a maso nakrájíme na malé kousky.
- 3Dušenou rýži promícháme s koroptvím masem a přidáme šťávu z pečení.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.