Koroptví rizoto

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1187 kcal
Bílkoviny
178 g
Tuky
30 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
1 g
Cukr
580 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné, vykuchané a omyté koroptve protkneme slaninou a osolíme. Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle spolu se slaninou, vložíme koroptve, podlijeme vodou (nebo vývarem) a pečeme v troubě doměkka.
  • 2
    Upečené koroptve vykostíme a maso nakrájíme na malé kousky.
  • 3
    Dušenou rýži promícháme s koroptvím masem a přidáme šťávu z pečení.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.