Korušky po mlynářsku

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
384 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
15 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Korušky očistíme, nařízneme, osolíme, opepříme, lehce obalíme v mouce. Smažíme po obou stranách v rozehřátém másle na pánvi. Usmažené ryby pokládáme na ubrousky, aby se odsál přebytečný tuk.
  • 2
    Do zbylého másla na pánvi přidáme lžíci čerstvého másla, rozehřejeme, zakapeme šťávou z půlky citronu.
  • 3
    Ryby rozdělíme na talíře a přelijeme citronovým máslem. Podáváme s vařeným bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.